čtvrtek 17. května 2012

INGLOT bude konečně v ČR!

V květnu 2012 otevře kosmetická značka INGLOT, spojovaná hlavně s nepřeberným množstvím nabízených barev a odstínů svých produktů, první prodejnu v České republice. S make-upovým nebem na zemi se budeme moci blíže seznámit na přelomu třetího a čtvrtého květnového týdne, kdy bude otevřena značková prodejna v OC Chodov. Předpokládám, že otevíračka se plánuje na některý z následujících dnů!
INGLOT, jedna z předních značek dekorativní kosmetiky ve světě, nese jméno po Wojciechu Inglotovi, který ji založil před více než 25 lety. Stále velmi dynamicky rostoucí evropská společnost má více než 280 prodejen po celém světě, v Austrálii, ve Spojených státech a Kanadě, Dubaji, Jižní Americe, napříč Středním východem až po Asii, evropských metropolích a nově také v pražském Centru Chodov.

Počet barevných variací kosmetických produktů je dechberoucí - přes 200 tónů očních stínů, 300 odstínů laků na nehty a více než 150 barevných variací rtěnek. "Ingloťáci" se tedy dopočítali k více než 3 000 000 000 000 barevných kombinací, které se dají s tímto bohatým barevným spektrem vytvořit.

Na značce se mi líbí, že jejich výrobky nejsou testovány na zvířatech. Firma naopak dohlíží na vlastní nezávislé testy, aby zjistila, jestli jednotlivé ingredience a produkty samotné jsou bezpečné.

Více info na www.facebook.com/inglotcz nebo www.inglotcosmetics.com/.

Už se nemůžu dočkat až to všechno vyzkouším!

5 komentářů:

  1. Ještě že nejsem z Prahy :D Taková příležitost si nakoupit by mě asi chladnou nenechala

    OdpovědětVymazat
  2. A zase ta Praha! :) To je důvod ke stěhování do hl. města doprčic. :) Závist pražandám! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...