úterý 29. května 2012

YVES ROCHER dárek k nákupu



Když jsem dnes ráno ve spěchu otevírala poštovní schránku, vypadl na mě leták od YVES ROCHER, který hlásá, že si mám přijít pro dárek k nákupu nad 249,- Kč.

Sice ještě vůbec nevím pro co si zajdu, ale tato akce mě láká, protože jako dárek je orientální sprchový olej a já přímo miluju vůně orientu!

Hned zítra se vypravím do YVES ROCHER, abych si to všechno očuchala a třeba i něco pořídím, takže buďte ve střehu a číhejte brzo na nový beauty článek :)

neděle 27. května 2012

Tip na GIVEAWAY

Minulý týden otevřel INGLOT svůj první obchod v České republice v OC Chodov a koukám, že v uplynulých dnech se na blozích rozpoutaly komentáře o paletkách, tzv. FREEDOM SYSTEM. Takže mě nenapadá nic lepšího než si i o jednu z nich zasoutěžit a mít tak svou vlastní "kolekci".

GIVEAWAY probíhá na blogu ORDINARY LIFE a odkaz najdete zde:


L´Occitane - šampon a kondicionér na barvené vlasy

Konečně jsem si ve svém nabitém programu našla chvilku, abych vás mohla potěšit dalším článkem. L´Occitane předevčírem uvedl do prodeje nový šampon a kondicionér pro barvené vlasy. Protože jsem ale investigativní bloggerka, šampon mi byl firmou L´Occitane poskytnut předem k recenzi, za což chci touto cestou poděkovat.


Řadu let jsem chodila na melír, teď si už přes rok dávám přeliv "ledové mocchaccino", "karamelové cappuccino" nebo "skořicové latté" . Kvalitní šampon na vlasy jsem nikdy nějak neřešila. Je teda fakt, že jsem si pořídila L´Oreal Professional na barvené vlasy, ale bohužel se mi po něm vlasy taaaak rychle mastí, že ho používám jen když jsem doma a vím, že druhý den budu mít čas si dělat vlasy znova :(

Složení kondicionéru


Složení šamponu

Když jsem si přečetla složení těchto výrobků zezadu na obale, trochu mě překvapil ten zástup různých přírodních olejů, které jsou do šamponu přimíchány. Bála jsem se, abych nebyla zase na tom samém a nemusela si vlasy mít pomalu 2x denně. Nic z toho se ale nekonalo. Vlasy mi vydrží pěkně dlouho svěží (2 dny a to je pro mě hodně). 

Oproti textuře šamponu nevidím nijak zvlášť velký rozdíl oproti ostatním. Bomba ale je, že i malé množství šamponu na vlasech neskutečně pění. Takže mi stačí ho dát skutečně málo. Když jsem měla třeba šampon od René Furterer, tak jsem si mohla dát plnou dlaň, pomalu se mi tam to množství ani nevešlo a stejně to nepěnilo.

Vůně mi trochu připomíná svěží mojito. Tahle vůně šamponu není tak úplně moje sklenička mojita :P Takovouhle citrusovou vůni si představím u šamponu, který je vhodný pro rychle se mastící pokožku. K šamponu pro barvené vlasy bych si přála trochu sladší vůni. Ale tady ta vůně je daná jeho složením, nikoli přidanou parfemací.

Kondicionér má trochu krémovější složení než šampon (logicky), ale není zase tak hutný jako třeba maska na vlasy. Kondicionér si nechávám působ tak přiměřeně dlouho než se celá umyju sprchovým gelem. Během mytí opět nezaznamenávám žádný markantní rozdíl oproti normálnímu kondicionéru.

Protože jsem ale lenoška lenivá, tak často chodím spát s mokrou hlavou (stejně mám ty vlasy poměrně krátké, tak co). Ráno se probouzím jako divoženka, která se nám přes noc vkradla do ložnice a ukořistila si místo v mé posteli a v mé noční košilce s kočičkama. Po prvním použití šamponu a kondicionéru, o kterém zde píšu, jsem se sice probudila tak jako vždy, ale když jsem si přejela vlasy hřebenem, tak se mi jakoby zázrakem narovnaly a já neměla na hlavě helmu.

CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Šampon a kondicionér pro barvené vlasy od L´Occitane se mi líbí hned z několika důvodů:
- super balení v tubě víčkem dolů, takže už nebudu muset pro poslední zbytky šamponu zuřivě máchat flakonem, ani to mít nastražené v rohu vany vzhůru nohama obložené dalšími x přípravky, aby to nespadlo
- pro umytí a pěnovou párty ve vaně stačí použít malé množství šamponu
- obal je celý vyrobený z recyklovaného plastu - tomu osobně dávám největší plus (jsem šílená recyklátorka)
- neobsahuje sulfáty
- má UV filtr, což je v tomhle ročním období víc než potřeba a aspoň nebudu muset na vlasy plácat další UV sprej
- ale hlavně, ten šampon funguje, nemám po měsíci tak moc vymytou barvu vlasů a nevypadám jako myš (aspoň si to sama o sobě myslím) - L´Occitane uvádí, že výtažek z hroznových jader zvyšuje lesk a pomáhá předcházet blednutí barvy.

Jediné co mi tak nenotuje je vůně obou produktů, za což musím dát jeden bod dolů. Rovněž nemůžu posoudit, zda-li se mi vlasy lesknou pouze a jenom po použití této řady, lesknou se mi totiž tak nějak totiž pořád. Asi to bude tím, že doplňuji vitamíny - na doporučení pedikérky jsem si pořídila Biosil.  Celkem tedy dávám 8 pusinek z 10ti možných.

neděle 20. května 2012

A JE TO! MÁM VÍTĚZKU!

Trvalo mi pěkně dlouho, než jsem se probrala tou pěknou řadou komentřáků, které jste mi pod odkazem nechaly. Bohužel jsem musela 2 smazat, které byly uveřejněny dnes, když už je giveaway ukončena.

Vítězkou se stává 5. komentář v pořadí.


Takže nemusím si ani lámat dlouho hlavu počítáním, 5. komentář patří slečně Lady.


Blahopřeji a během dneška ode mně očekávej mail :)

sobota 19. května 2012

UKONČENÍ GIVEAWAY!

Milé dámy,

děkuji vám všem za hojnou účast na mém blogu. Jelikož váš počet přesáhl hranici 160 pravidelných čtenářů, UKONČUJI GIVEAWAY! Vítěžkyni vybere mocná aplikace random.org, ale až zítra... Dnes už mám sílu akorát na to se odlíčit a jít se uložit k beauty spánku.

Všem vám moc děkuji a v noci si nechám zdát o nápadech na další dárečky pro vás!


čtvrtek 17. května 2012

INGLOT bude konečně v ČR!

V květnu 2012 otevře kosmetická značka INGLOT, spojovaná hlavně s nepřeberným množstvím nabízených barev a odstínů svých produktů, první prodejnu v České republice. S make-upovým nebem na zemi se budeme moci blíže seznámit na přelomu třetího a čtvrtého květnového týdne, kdy bude otevřena značková prodejna v OC Chodov. Předpokládám, že otevíračka se plánuje na některý z následujících dnů!
INGLOT, jedna z předních značek dekorativní kosmetiky ve světě, nese jméno po Wojciechu Inglotovi, který ji založil před více než 25 lety. Stále velmi dynamicky rostoucí evropská společnost má více než 280 prodejen po celém světě, v Austrálii, ve Spojených státech a Kanadě, Dubaji, Jižní Americe, napříč Středním východem až po Asii, evropských metropolích a nově také v pražském Centru Chodov.

Počet barevných variací kosmetických produktů je dechberoucí - přes 200 tónů očních stínů, 300 odstínů laků na nehty a více než 150 barevných variací rtěnek. "Ingloťáci" se tedy dopočítali k více než 3 000 000 000 000 barevných kombinací, které se dají s tímto bohatým barevným spektrem vytvořit.

Na značce se mi líbí, že jejich výrobky nejsou testovány na zvířatech. Firma naopak dohlíží na vlastní nezávislé testy, aby zjistila, jestli jednotlivé ingredience a produkty samotné jsou bezpečné.

Více info na www.facebook.com/inglotcz nebo www.inglotcosmetics.com/.

Už se nemůžu dočkat až to všechno vyzkouším!

pondělí 14. května 2012

Bobbi Brown - Pot Rouge


Vždycky mě lákalo zkusit krémové multilíčilo. Vybrala jsem si tedy od Bobbi Brown Pot Rouge for Lips and Cheeks. Je to vlastně krémová tvářenka, která se dá použít i na rty jako jemný lesk. Na stránkách Bobbi Brown jsem se i dočetla, že Pot Rouge letos dostal ocenění za nejlepší krémovou / gelovou tvářenku, InStyle Best Beauty Buys 2012 a je tak v InStyle Beauty Hall of Fame Winner 2012. 














Balení je s šroubovacím víčkem a produkt nabírám prstem. To osobně nemám moc ráda, jsem pak celá upatlaná, mám to za nehtama a tak. Ale co se dá dělat, když si chci naleskovat rty když čekám na bus? Samozřejmě ale pro profesionální aplikaci doporučuji jednoznačně použít štětce!

Barevné provedení mého Pot Rouge je č. 21 Cabo Coral, takže korálová barva. V kelímku se mi zdá barva mnohem korálovější, než potom ve skutečnosti je. Na tvářích vypadá spíš jemně růžově a na rtech jde trochu do červených, cihlových tónů.



































Co bych produktu vytkla, tak že když si ho dám na suché rty, tak mi barva vleze do "rýh" na rtech a vypadá to hrozně, takže před aplikací na suché rty je potřeba použít balzám. Což se mi ve spěchu moc nehodí. Chci mít barvu na rty, která zároveň i hydratuje.







To samé platí i o tvářích. Máte-li velmi suchou pleť, tak nezapomínejte na hydratační krém. Tvářenka má ale delší výdrž než pudrová, což se mi hodí. Třeba když telefonuji, tak mi pudrová tvářenka věčně mizí na pravé tváři. Taky intenzitu barvy si můžete zvolit samy, podle množství, které si dáte na tvář. Ale pozor na "Marfuša look".








CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Přiznám se, dlouho jsem váhala kolik bodů vlastně dát. Líbí se mi minimalistický design balení, výdrž tvářenky a zajímavá korálová barva. Obsah 11 ml mi i dlouho vydrží. Nejsem ale moc velký fanda produktů na rty, které se aplikují prstem. Fajn ale je, že když pojedu na chaloupku, tak budu mít o něco lehčí tašku, díky multifunkčnosti produktu. Celkem tedy dávám 6 bodů z 10.

čtvrtek 10. května 2012

SLIBOVANÁ GIVEAWAY

Ještě před odjezdem jsem slíbila, že až se vrátím, tak pro vás udělám giveaway, ve které si přijdou na své milovnice péče i dekorativky. Dovolená utekla jako voda a proto jsem tu se slibovanou soutěží. Tentokrát trochu uzpůsobím pravidla (doufám, že spravedlivě).

O co se bude tentokrát soutěžit? O taštičku s miniaturami od Clinique, která byla jako dárek k nákupu letos na jaře (viz zde).


Na výherkyni / výherce čeká:

- denní krém na obličej Superdefense SPF 25 na smíšenou pleť, 15 ml - sama ho používám a moc mi vyhovuje
- krém na ruce Deep Comfort Hand & Cuticle Crem, 30 ml - pro mě jeden z nejlepších krémů na ruce vůbec 
- tekuté čistící mýdlo na obličej pro smíšenou pleť Liquid Facial Soap Mild, 50 ml
- duo očních stínů Colour Surge Eye shadow, odstín Victorian Pink, obě barvy jsou perleťové
- lesk / balzám na rty Superbalm, odstín Grapefruit (transparentní růžová), 7 ml
- černou řasenku High Impact Mascara, 4 g.


Luxusní miniatury mají poměrně velký obsah, takže nějaký ten pátek určitě vydrží :)


Pokud Tě taštička zaujala, zde je pár pravidel pro fér hru:

1. Buď pravidelným a hlavně viditelným čtenářem mého blogu a to skrze GCF (na to potřebuješ účet na google)
2. Do komentáře pod tento článek mi napiš, kde se Ti nejvíce líbilo na dovolené nebo kam by ses nejraději vrátil/a
3. Nezapomeň připsat svůj mail, na který tě můžu v případě výhry kontaktovat
4. Máš-li svůj vlastní blog a dáš na něj odkaz na ten můj, resp. zveřejníš mě v seznamu čtených blogů, tak máš nárok na další komentář navíc
4. A když budeš můj fanoušek i na facebooku, tak mi uděláš radost :)

Kdo nebude splňovat výše uvedené podmínky, tak bude (ač s velkou lítostí) ze soutěže vyřazen. Každý má nárok pouze na jeden komentář (opakované budou smazány), vyjma bloggerek odkazujících na můj blog.

Aby byl výsledek fér, tak vítěze vybere mocná aplikace random.org.

Akce potrvá přesně do té doby, dokud blog nebude mít přesně 160 pravidelných čtenářů.

středa 9. května 2012

BENELUX

Milé dámy, dorazila jsem v pořádku domů a plná dojmů! Za 4 dny jsem toho viděla tolik, že ani nevím kde začít dřív. Fotek mám přibližně 1500, ale asi nemá cenu tady prezentovat všechny kostely a katedrály s usměvavou Álou v popředí. Pro fotek chtivé čtenářky proto vyberu jen ty nejhezčí a nejzajímavější fotky ke každému navštívenému místu.

První den ráno nás čekalo Velkovévodství Lucemburské a jeho hlavní město Lucemburk.


















Celkem jsme tam byli asi jen hodinu a půl a to ještě ke všemu ráno po strastiplné cestě autobusem. Na celém městě mě nejvíce zaujaly prapodivné stromy, které vypadaly jenom jako oškubané pahýly. Průvodkyně říkala, že to je tam tak zvykem, vždy na jaře je takhle ostříhat. Jiný kraj, jiný mrav, takže co už.


V Lucembursku jsme se moc dlouho neohřáli, protože jsme pak hned vyrazili do Belgie. První zastávka byla u památníku ve Waterloo, kam jsem za 5 Euro mohla vylízt a taky že vylezla!




















Po Waterloo nás čekal Brusel. Škoda, že celých pár hodin co jsme tam byli, tak pršelo. Co pršelo, z nebe padaly přímo ho*na s háčkama! Ale i přes to jsem viděla slavného čůrajícího chlapečka, Europarlament (na fotkách chybí), Atomium nebo nejstarší nákupní galerii v Evropě.


































































Další den následovala malebná historická městečka Gent, Bruggy a Antwerpy. Bohužel zde mi už začaly všechny kostely, katedrály a památky jaksi splývat do jednoho.


















Už konečně vím, jak se vyrábí bonbóny!

































V Antwerpách se nám dokonce poštěstilo se podívat do Rubensova domu!


4. den jsme započali Rotterdamem a vyhlídkou na město z věže Euromast.




Zbytek dne jsme byli v květinovém parku Keukenhof, který je otevřený jen 2 měsíce v roce.


























Den jsme završili návštěvou sýrárny.


Poslední den jsme se jeli podívat do skanzenu Zaanse Schans na k Holandsku neodmyslitelné větrné mlýny.


No a zbytek dne (9 hodin) jsme trávili v Amsterdamu. Škoda jen, že jsem hned na začátku dne na květinovém trhu ztratila průvodce :( Takže jsme (s mou cestovatelskou společnicí - mojí paní mámou) neviděly všechny památky. Alespoň mám důvod tam jet znova! V Amstru jsme se projely loďkou pro turisty a pak jsme šly číhat po městě kam nás nohy zavedly. Nejvíc jsme prošmejdily Námořnickou čtvrť, známou taky jako čtvrť červených luceren a čínskou čtvrť. Musím se ale přiznat, od Amsterdamu jsem čekala trochu víc.




Dovolená byla organizovaná, s průvodkyní, takže na moje tempo trochu hektická a uspěchaná. Radši si příště vyrazím bez takovéhle skupiny, protože jsem pomalu neměla ani chvilku čas si odpočinout na kafe natož na dortík! Navíc jsem si připadala jako účastník zájezdu, dokonce jsem ve spolucestujících našla ony postavy z filmu!

Když to ale vezmu kolem a kolem, tak jsem si výlet velmi užila, ale všude dobře, doma nejlíp!

P.S. omluvte tu blbou mezeru před Rubensovým domem, nevím jak se jí mám zbavit! Mrcha jedna se nechce nechat smazat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...