pátek 24. srpna 2012

Ladybox

Posledních několik dní koukám, že se roztrhl pytel s tzv. Ladybox. A samozřejmě ani já nejsem výjimkou. Hned jakmile jsem to viděla, tak jsem se přes mail registrovala. A o co že se jedná?

Ladybox je krabička plná beauty, která se těší velké popularitě v zahraničí. Každý měsíc se doručuje do schránky výběr prémiových vzorků (takže snad něco lepšího než Avon a Balea :P) zabalený do úhledné krabičky. Cena je 259,- Kč, včetně poštovného. Nejdřív jsem si říkala, že za pár vzorků je to celkem dost peněz, ale součástí balíčku je vždy i jedno plné balení! No tak to jsem na to zvědavá :) Balíček by měl navíc obsahovat i nějaké tištěné materiály k obsahu, tipy a triky, abychom věděly co a jak máme použít a být tak neodolatelné. Výrobky, které nás zaujmou si u nich můžeme zakoupit za zvýhodněnou cenu. To zní zajímavě, pokud se bude skutečně jednat o drahé prémiové značky, slevička se vždycky hodí.

Počet krabiček je omezen (to je dobře, alespoň ho nebudou mít všechny), takže pokud vás zaujala moje malá upoutávka, zde je link, kde se můžete registrovat.


pátek 17. srpna 2012

L´Occitane - mandlový sprchový olej


Tak po tomhle přípravku jsem pokukovala už delší dobu, když mi však byl firmou L´Occitane nabídnut k recenzi, tak jsem se rozzářila radostí a celá jsem se třásla, kdy už konečně balíček dorazí. O mandlovém sprchovém oleji jsem hodně četla, čichala k němu v obchodě a chystala si ho pořídit. Jaký ve skutečnosti je?









Je sluncem prohřátý letní den, nemusím vstávat do práce, mám volno, které trávím se svým milým u moře. Jdu se vysprchovat, abych byla fresh, dnes jedeme na výlet! Hotelové sprše vedle minimýdla dominuje sprchový olej od L´Occitane. Jedním prstem otevírám praktický uzávěr a hojně své bronzové kůži dopřávám olejový zábal. Po celé koupelně se line vůně sladkých mandlí, přesně takových, jaké dává máma do vánočního cukroví. Mmmm miluju tu vůni. Vylézám ze sprchy a moje pokožka je tak neuvěřitelně vláčná, že ani nemám potřebu se krémovat. Chvála bohu, alespoň nebudu na výletě uplácaná a upocená od tělového mléka, budu svěží, ale přitom neucítím pocit pnutí. Navíc tělový krém by zazdil příjemnou mandlovou vůni. Sprchový olej nepoužívám každý den, ale teď mám dovolenou, tak se rozmazluji. Doufám, že mi na něj miláček nebude chodit!







CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Dávám deset pusinek, protože tenhle olej si mě skutečně získal. Je příjemný, voňavý a pokožka je po něm měkoučká, jako právě vyndaný mandlový koláček z trouby. Balení 250 ml je tak akorát, ale prodávají se různé velikosti od 75 až po 500 ml, nebo také jako cenově výhodnější náplň, máte-li už flakon. Olej má poměrně tekutou texturu, takže jiný než zaklapávací uzávěr nepřichází do úvahy, je to ale snadné na manipulaci. Další kousek z L´Occitane řady Amande si v mé koupelně tedy získal čestné místo. 

středa 15. srpna 2012

Úlovek měsíce - IKEA?!

Kdo by neznal obchodní dům IKEA jako by nebyl. Jezdím tam poměrně ráda na švédské masové kuličky, princeznin dort nebo na nákup různých blbinek do bytu. Čemu jsem se však dlouho vyhýbala byla IKEA kosmetika z řady IKEA FAMILY. Není to zas buhvíjaká beauty, ale sprcháče, tělová mléka nebo krémy se tam najdou.


Já jsem se rozhodla zkusit krém na ruce. Lákalo mě balení 250 ml za nějakých 49,- (mám totiž kartu IKEA FAMILY). Od krému jsem nečekala moc, spíš jenom, že bude ležet na kuchyňské lince a po mytí nádobí se s ním nakrémuju, aby mé tlapky nestrádaly.


Trochu jsem se děsila toho velkého balení, že ho budu mít až do důchodu, ale nakonec je celkem fajn a i poměrně mizí.


Překvapivě krém jako takový také není vůbec špatný! Přesto, že svou texturou je zprvu takový ten trochu "lepivý", při aplikaci malého množství se brzo vstřebá a pokožka zůstane jemná a voňavá. Navíc obsahuje  mandlový olej, oblíbené bambucké máslo nebo provitamín B5, takže samé dobré věci.











Textura je poměrně bohatá, krémová. Vyhovuje mi mnohem více než např. u velikánu na ruce od Balea s pumpičkou. Tím když se krémuji, tak mám spíš pocit, že se mažu takovou divnou vodou...

Poslední dobou se navíc hodně soustředím na složení, jestli výrobek neobsahuje parabeny a tento krém je neobsahuje :)









CELKOVÉ HODNOCENÍ:


IKEA FAMILY krém na ruce se mi poměrně líbí i přesto, že zprvu trochu lepí. Není to můj nejoblíbenější krém na ruce (o tom snad příště), ale jako pomocník do kuchyně po mytí nádobí je skvělý. Dobře poslouží také jako základ pro masáž rukou (ať si nemusíte plácat nějaký superkrém). Dávám mu proto 8 bodů z 10ti a možná se časem odhodlám i do další IKEA beauty.

pondělí 13. srpna 2012

A vítězem se stává....!

Komentář s pořadovým číslem 57! 



Takže podle mých výpočtů je 57. komentář od kaki, čímž gratuluji a ještě dnes Tě budu na mail kontaktovat ohledně zaslání výhry.

Pro ostatní - nezoufejte, už plánuji další giveaway, jsem teď do konce měsíce doma s ortézou na kotníku, takže času na blog mám víc než dost :)

Hezký den všem!

pátek 10. srpna 2012

Řasenky a jak na ně

Spousta žen považuje řasenky jako základ svého looku, která je bohužel také často jediným pomocníkem v beauty taštičce. Ok, nic proti tomu, nude look je fajn, ale když už, tak už. Proto zde je pár mých rad pro zacházení s nimi.


1. Priorita
Řasenky, které umí všechno ve výsledku řasy jenom slepí a udělají na nich nehezké žmolky (nejste-li vyznavačky šílených mrkacích panenek). Nejlepší je, vybírat si řasenku podle toho, co od ní očekáváte - aby byla prodlužující, zhušťující, natáčecí nebo voděodolná. Od toho se pak odvíjí i kartáček. Natáčecí jsou často zahnuté, prodlužující s krátkými štětinami, aby se řasy prodloužily už od kořínků. Zhušťující mají hustý kartáček, aby se na řasy dostalo maximum barvy.


2. Barva
Často se setkávám s ženami, které chtějí jen hnědou řasenku, že černá je pro ně příliš výrazná. Kdepak, černá řasenka je naprostý základ, který sluší každému. Ať máte oči modré, hnědé nebo zelené, černá řasenka jim prostě sluší. Barevné řasenky, jako zelenou, modrou nebo fialovou bych nechala spíš na nějaké příležitosti, nebo k tomu alespoň dolaďte i zbytek make-upu a ne si jen plácněte modrou řasenku jako například Lenka Kořínková ve VIP prostřeno.


3. S voděodolnou opatrně
Taky se vám už stalo, že voděodolná řasenka nešla pořádně dolů ani s olejovým odličovačem? Díky  speciálnímu voděodolnému složení s ní však můžete i do bazénu, k moři nebo na svatbu své nejlepší kamarádky. Protože se ale hůř odličuje, je zde velká pravděpodobnost, že si pár řas zlomíte nebo že vypadnou, proto voděodolné řasenky používejte jen když je to skutečně potřeba.

4. Kleštičky na řasy
Když jsem je prvně viděla, přišly mi spíš jako mučící nástroj. Taky aplikace tomu nasvědčovala, hned jsem se poštípala. Přesto se však kleštičky těší velké oblibě u modelek, spousta vizážistů s nimi zkrášluje a už se hodně objevují i v našich koupelnách. Někde jsem četla, že kleštičky jsou předmětem každodenního použití. S tím si dovolím nesouhlasit. Řasy se při natáčení lámou, takže je musíme natáčet pokaždé trochu v jiném místě, aby nebyly po týdnu polámané a my jako po chemoterapii. (zdroj foto)                                                                                 

5. Dole bez?!
Nevím kdo to vymyslel - nelíčit si spodní řasy ale jen horní. Naopak i dolní linie řas potřebuje zvýraznit, jinak oko vypadá nedolíčené a něco mu chybí. Ano, můžete lamentovat, že se řasenka obtiskává, nebo že se sype, v tom případě doporučuji velmi jemně použít řasenku voděodolnou (jen na spodní řasy), aby při odličování řasy netrpěly. Dokonce se dělají i speciální řasenky na spodní řasy.


6. Jako v bavlnce
Řasenku aplikujte pouze na řasy (ne na obočí, s čímž už jsem se taky setkala :) Kartáček do ničeho neotírejte, můžou se na něj nachytat chlupy, které pak skončí v oku. A co je nejdůležitější, řasenku nepumpujte. Chcete-li nabrat více maskary, tak spíš krouživým pohybem. Pumpováním se do řasenky vhání jenom vzduch a řasenka tak uschne dřív, než se vám zahojí peněženka z jejího nákupu.


7. Správné odlíčení
Na odlíčení očí skutečně nepoužívejte pleťovou vodu ani nic jiného co je určeno pro pleť. Do pořádného odličovače se vyplatí investovat (i když tisícovku za odličovač bych taky nedala). S laciným odličovačem se budete s odličováním trápit a nakonec budete vypadat stejně jako mýval. S tím kvalitním, nejen, že se rychle zbavíte řasenky, navíc řasy díky speciálním látkám vyživíte a povzbudíte. Není nic horšího, než když používáte jeden vatový tampon na odlíčení obou očí, přičemž to druhé pak vypadá jako s monoklem. Na každé oko jeden, který navlhčený přiložte na řasy a chvíli čekejte. Řasenka se tak začne rozpouštět a nemusíte na oko tolik tlačit. Potom jemně odličujte směrem dolů a k vnějšímu kouktu. Pokožku okolo očí se snažte při odličování nenatahovat, protože to vede k předčasnému vzniku vrásek a to přeci nechceme.


8. Šetřete jinde
Nechápu, jak někomu může stačit jen jedno přejetí řas kartáčkem k dosažení perfektních uhrančivých řas. Mně tedy ne, řasy si několikrát bohatě přejedu řasenkou. Pokud chcete mít ještě výraznější řasy, chvíli počkejte, až řasenka zaschne a pak aplikujte další vrstvu. Maximálně však doporučuji tři. Pokud se vám řasy začnou slepovat použijte speciální kartáček na rozčesání řas.


pátek 3. srpna 2012

Nalakovaná GIVEAWAY!

Protože bohužel poslední dobou nemám čas přispívat každý den (nebo alespoň pravidelně), rozhodla jsem se vám všem omluvit skrze GIVEAWAY. Tentokrát si můžete přijít na pár pěkných láčků od značky Alessandro, která je specialistou v péči o mani a pedikúru. Láčky jsou z loňské letní kolekce a odstíny nesou názvy jako Piňa Colada, Sweet Margarita, Tequilla Sunrise apod. Celkem je tedy ve hře 6 různých "drinků" o obsahu á 5 ml (takže miniatury).

Jak už to ale bývá, vítěz bere vše a tak je to i zde. Co by to ale bylo za nalakované drápky, bez nějaké úpravy? Proto přidávám ještě i pilník na nehty.



Pilník není ošoupaný, jak se může někomu na první pohled zdát, ale zabalený ve fólii.


Kdo má žízeň a chce soutěžit, zde je pár pravidel pro fér hru:

1. Buď pravidelným a hlavně viditelným čtenářem mého blogu a to skrze GCF (na to potřebuješ účet na google)
2. Do komentáře pod tento článek mi napiš, jaká je Tvá nejoblíbenější značka laku na nehty (se kterou máš nejlepší zkušenosti co se týče výdrže)
3. Nezapomeň připsat svůj mail, na který Tě můžu v případě výhry kontaktovat
4. Máš-li svůj vlastní blog a dáš na něj odkaz na ten můj, resp. zveřejníš mě v seznamu čtených blogů, tak máš nárok na další komentář navíc
4. A když budeš můj fanoušek i na facebooku, tak mi uděláš radost :)


Kdo nebude splňovat výše uvedené podmínky, tak bude (ač s velkou lítostí) ze soutěže vyřazen. Každý má nárok pouze na jeden komentář (opakované budou smazány), vyjma bloggerek odkazujících na můj blog.

Aby byl výsledek fér, tak vítěze vybere mocná aplikace random.org.

Akce potrvá přesně do té doby, dokud se jako princezna nerozhodnu GIVEAWAY ukončit, takže doporučuji blog sledovat pravidelně.


P.S. Omlouvám se za kvalitu fotek, ale z toho horka jsem včera měla třes v ruce :D


AKTUALIZACE: 12.8. 11:10 GIVEAWAY UKONČENA.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...