pátek 15. března 2013

PROSBA

Milé dámy a pánové (pokud mě nějací tedy sledujete),

dnešní příspěvek je trochu netradiční, ale protože už se mi blíží deadline a hoří mi koudel u zadku, rozhodla jsem se na to jít všemi možnými způsoby. O co jde - o mou závěrečnou práci (taky jak jinak v tomto období). Navíc je to i důvod, proč teď nevěnuji tolik času psaní článků na blog, než kolik bych si přála a vy si zasloužili.

No ale dost řečí, mám na vás všechny velkou prosbu - potřebuji vyplnit dotazník k diplomce. Zkoumám věrnostní programy a jejich vliv na změnu nákupního chování a budu moc vděčná za každý dotazník.

Zde je adresa:


Dotazník zvládnete vyplnit za pár minut, alespoň jak server tvrdí, průměrná doba vyplňování je 4,26 minut!

Děkuji všem a doufám, že mi tam pár dotazníků naskáče, dřív než řeknu "nová letní kolekce"!

Ála


pondělí 11. března 2013

Jedna vrstva od Dermacolu

Hned úvodem příspěvku se chci omluvit, že se musíte koukat na mé ne úplně nejkrásnější nehty. To je taky jeden z důvodů, proč nehtové příspěvky přenechávám ráda jiným.



Zdroj: web

Lak na nehty Dermacol ONE COAT jsem si koupila hlavně kvůli jeho nádherné korálové barvě, konkrétně mám č. 107.

A taky mě zaujalo, že se lak pyšní podtitulkem "extrémně krycí, stačí 1 vrstva". To se mi líbilo, protože si vždycky musím dávat dvě a pak to poměrně dlouho schne. No ale posuďte sami, vážně 1 vrstva stačí?


Moje krásné "nahaté" nehty bez laku a bez podkladu.


Jedna vrstva laku - přijde mi, že nehty pod ním stále prosvítají.


Dvě vrstvy laku, konečně plné krytí.

CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Zklamalo mě, že lak slibuje plné krytí, které se alespoň u mě nekonalo, těšila jsem se na to. Na druhou stranu lak má malý a úzký štěteček, takže se mi s ním dobře lakuje a neuvěřitelně rychle zasychá, i pokud se nanesou dvě vrstvy. Taky cena je přijatelná - 80,- korun. A taky se mi líbí ta korálová barva, takže co už. Co a co se týče výdrže, tak ta je u mě standardně krátká, bezchybný lak mi vydržel asi 2 dny.

Co vy? Se kterými laky na nehty máte dobré zkušenosti?

neděle 10. března 2013

Bonne Mére od L´Occitane

Pozdě ale přece! Konečně přicházím i já se svou řekněme minirecenzí na sprchový gel L´Occitane z nové limitované edice Bonne Mére, která nabízí kromě gelu i celou řadu péče o tělo a je v prodeji od konce února.

Já jsem dostala k dispozici na testování sprchový gel s vůní medu, za což touto cestou velice děkuji. V prodeji najdete ještě i variantu s mlékem, ale jsem ráda, že na mě nezbyla, protože mi tato vůně vůbec ale vůbec nevoní:/


Už jsem dříve avizovala, že se chystám sprchový gel pořádně vyzkoušet. A taky že jsem ho testovala jak to jen šlo.

Když jsem se dozvěděla, že mi bude zaslán sprchový gel L´Occitane, tak jsem se zaradovala, protože jejich tělovou péči jsem si oblíbila pro nádherné vůně. A když jsem otevřela balíček a vykoukl na mě takový jumbo gel, byla jsem ještě spokojenější, sprcháč pěkně dlouho vydrží (i  když vám na něj chodí drahá polovička). 



Designéři, kteří si vzali tuto kolekci do parády, se na etiketách příliš nevyřádili, nálepka je v jednoduchém retro stylu. Za co jsem jim ale vděčná je balení s pumpičkou! I když jsem chtěla ve sprše posilovat zvedáním velkého gelu, tohle je přeci jen trochu praktičtější.

Textura se mi nezdá až tak příliš hustá, krémová a ani moc gelová, jak jsem se dočetla v blogosféře, ale naopak mi přijde dost řídká, skoro až jako mléko (jsem asi divná, když se všichni shodují na opaku a i ta fotka vypadá trochu divně, uznávám...). 


Medová vůně je příjemně nasládlá, ale nevtíravá jako některé "bonbónové" gely. Já osobně z toho cítím vůni čistě vypraného ložního prádla. A přijde mi, že voní i ten plastový obal, ve kterém gel je. Sprchový gel pokožku nevysušuje, což je fajn, protože bydlím v místě s velmi tvrdou vodou. Stejně se ale musím vždycky nakrémovat, prostě sprchový olej to není....

Sprcháč slibuje (resp. celá řada), že potěší svou péčí celou rodinu. Zkusila jsem to. Když se můj nejmilejší a nejdražší odebral do našich domácích lázní, přinutila jsem ho sprchový gel vyzkoušet. Co na to řekl? Cituji: "Řidký, moc sladká vůně, pro ženský, neštípe do očí.". Protože se můj drahý češe žiletkou, na vlasy jsem Bonne Mére zkusila já. A nebylo to vůbec špatné! Je fakt, že vlasy chtěly kondicionér, ale svůj účel šamponu to splnilo.

CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Sprchový gel je fajn, je jemný a nevysušuje. Super je i hypoalergenní složení, takže "dobrá máma" zobrazená na etiketě, je skutečně dobrá i pro malé děti. Lehká medová vůně je příjemná a pokud se po sprchování nenamažu, tak i poměrně dlouho vydrží. Není to sice nejlepší sprchový gel od L´Occitane, jaký jsem kdy měla, ale na druhou stranu mám pocit, že je z nich nejšetrnější a vhodný i pro citlivou pokožku.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...